torstai 3. huhtikuuta 2014

Futishuumaa Madridissa

Ollaan saavuttu Madridiin. La Pazissa jouduttiin hieman kiertelemään protestien vuoksi, että päästiin lentokentälle, joka on ehdottomasti surkeimpia kenttiä, missä ollaan oltu. Erikoista siellä oli se, että se on -yllätys, yllätys- maailman korkeimmalla oleva lentokenttä (~4100mmpy). Siellä pitääkin ohuen ilman vuoksi olla koneissa erilaisia juttuja kuin normaalisti. Lisäksi tarvitaan normaalia suurempi nopeus, joten kiitorata oli toosi pitkä.

Madridissa sokkailtiin metrolla keskustaan ja Los Amigos -hostelliin. Hyvä sijainti ja hyvä palvelu. Kelpaa!! Ennen reissun alkua meillä oli juttua, että Madridissa sitten otetaan hienommat majoitukset ja muuta, mutta kun on kerran reppureissuun lähdetty, niin eihän sitä voi kesken kaiken ajatusmaailmaa oikein muuttaa. Tämä on kuitenkin erittäin hyvä hostelli keskeisellä sijainnilla, ja täällä kaikki toimii. Onkin outoa taas yhden tuollaisen kehitysmaan jälkeen tottua tällaiseen sivistykseen :)

Täällä Madridissa on vaikka mitä hienoja museoita ja kulttuuri-juttuja mm. Prado ja Reina Sofia. Meillä on kuitenkin selkeä visio. Aiomme skipata kaikki mahdolliset turisti-ansat ja museot. Tarkoitus on keskittyä hyviin tapas-ravintoloihin ja viini-kellareihin :P

 Lago Titicaca näkyi hienosti ilmasta käsin lennolla La Pazista Limaan.


Madridin keskustorilla vilisi keltapaitaisia Borussia Dortmund -faneja.


Kaupungilla oli paljon poliiseja ja futis-faneja, koska vielä samana iltana pelattiin Champions League -puolivälierä Santiago Bernabeulla; Real Madrid vs. Borussia Dortmund. Jarno kävi katsomassa peliä läheisessä La Cerveceria Deportivassa. Huikea meininki! Ja varsinkin, kun Real Madrid vielä voitti ja Cristiano Ronaldo teki ennätysmaalin.

-E&J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti