perjantai 4. huhtikuuta 2014

Madrid

Madrid on todella eläväinen ja arkkitehtuuriltaan kaunis kaupunki. Olimme ajatelleet tämän muutaman päivän stopin viimeiseksi rentoutumiseksi ennen paluuta Suomeen ja siihen tämä sopi oikein hyvin.
Terveyden puolesta reissumme on tähän asti ollut täydellistä ja pahimmat vaivat ovat varmaankin olleet rakot jaloissa ja korkeasta ilmanalasta johtunut päänsärky. Helpolla ollaan siis päästy, eikä lääkelaukkua ole juurikaan tarvinnut availla. Mutta toisin kävi, kun saavuttiin Espanjaan. Molemmat saivat kesyn vatsashokin ja toisena päivänä tapasten ja viinien sijaan maistuikin paremmin Imodium ja jäätelöt.

Ja koska suunnitelmat ovat monesti tällä reissulla muuttuneet, niin kävi nytkin. Koska ruoka/juoma ei oikein millään maistunut ja koska kuulimme persaukisten puolituntisesta, niin löysimme itsemme sulovileeneinä kuitenkin pällistelemässä Dalin, Goyan, Rembrandtin, Rubensin ja Picasson maalauksia Reina Sofiassa.

Onneksi vatsatauti kuitenkin talttui lopulta helposti ja melko nopeasti, niin päästiin kuitenkin nauttimaan vielä espanjalaisesta keittöstäkin ihan huolella. Vietimme aikaa Madridin keväisillä terasseilla ja hengailimme kaikilla aukioilla. Kiva kaupunki!






 Sponge Bob
 Rubens
Salvador Dali



 Jos Jacques Cousteau tiesi parhaat sukellus-mestat, niin vastaavasti Hemingway tiesi kivat kuppilat. Tämä Cerveceria Alemana oli aikoinaan Hemingwayn kantapaikka, ja edelleen mainio pubi.
 Plaza Santa Ana


-E&J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti